Prázdniny s Bohempií? Na jedničku!

Produkty od Bohempie s vámi letos procestovaly pěkný kus světa. V rámci soutěže #bohempiatravel, která probíhala celé léto u nás na instagramu, jsme požádali několik z vás o sdílení svých zážitků.  A tak přinášíme pár příběhů pro pobavení a fotek k pokochaní přímo z terénu.

 

Pomáháme svítit 

Začneme příběhem od Aničky, která byla obutá v barefootech KOLDA při jejích dobrodružstvích s kapelou Zrní: 

(prostřední fotka pistáciové dodávky zapůjčena z profilu @zrni_official)

“Černé Koldy se mnou letošní léto odcestovaly a odsvítily většinu koncertů skupiny Zrní. Jako jejich kapelní osvětlovačka mám možnost vydat se na místa, kam by mne to třeba samotnou nenapadlo. Vítězná fotka je záběrem na boty v naší “Pistácii”, tedy dodávce pistáciové barvy, cestou na červencový koncert ve Valdštejnské lodžii. Poetičtější místo jsem dlouho nenavštívila.” 

-  Anna Laborová

 

Voda i na souši

Skutečným “křtem ohněm” (nebo spíše vodou) prošly s Johanou barefooty HOSKA: 

Celkem pravidelně jezdíme s kamarády v létě na vodu. Kdo někdo byl na vodě, tak ví, že je mooc příjemný mít se do čeho přezout, když vylezete z lodi. Zároveň čím míň toho táhnete s sebou, tím lépe. Moje nové barefoot tenisky, které jsem si vysnila a konečně dostala, byly tedy skvělými adeptkami: pohodlné, lehké, skladné. 

Jediné, co se ukázalo být problémem, byla jejich nenepromokavost. Deštivé dny sice totiž zajistily dostatek vody i na obvykle nepříliš sjízdné řece Úhlavě, ale také v jejím okolí, kde měla být souš. A tak mi nezbylo než pokřtít své nové botky ohněm (totiž vodou) a protáhnout je rosou ranní i večerní, blátivou pěšinou k hradu Švihov a loužemi po poslední noci, kdy jsme se trochu báli, abychom neodpluli ve stanech místo v lodích. 

Nakonec ale uschly a už zvládly několik dalších dešťů, jednu svatbu a mnoho (ne)obyčejných dní.” 

- Johana Brodská

 

A spousta dalších

Mnoho z vás se s námi podělilo o krásné fotky. Například...

 

Radka a její slip-ony VITAN v Itálii:

 

Mia s barefooty HOSKA, VIKLA a taškou v Rakousku:

 

Irča se slip-ony VITAN v Chorvatsku:

 

Lenka se šedými teniskami HOLATA:

 

Rune s barefooty ORIK a tričkem s dlouhým rukávem HUNEK ve Finsku:

 

Tak co, kam vezmete své Bohempie vy?