Z důvodu velikonočních svátků dojde k mírnému zpoždění s vyřizováním objednávek. Děkujeme za pochopení.

Chytá vás panika z nákupů vánočních dárků?

Vánoce se nezadržitelně blíží, a tak nastává nejvyšší čas pro výběr a nákup dárků. Dostali jste malý záchvat paniky? Nebojte se, máme pro vás hned několik tipů, jak pod stromeček vybrat smysluplné dárky, které vašim blízkým udělají opravdu radost a ještě posílí i jejich zdraví.  

Máme za sebou poměrně náročný rok, po kterém si všichni zasloužíme pohodu a klid. Jen je těžké si je někdy dopřát a najít si “obyčejný” čas pro sebe. Právě s tím vašim blízkým pomůžou naše vánoční dárkové balíčky. Uvidíte, že nezruinují váš rozpočet, a navíc opravdu potěší všechny, kdo ocení kvalitní přírodní produkty v ekologickém balení bez zbytečného plastu. 

vanoceni-darkovy-poukaz-bohempia

Darujte zdraví od chodidel až po hlavu  

Barefooty jsou známé tím, že umožňují návrat ke zdravé a přirozené chůzi. Prstům na nohou dají potřebnou volnost, mají tenkou a ohebnou podrážku, a navíc jsou velmi lehké. Zvýšení pohodlí při samotné chůzi není ale jediným přínosem pro tělo a zdraví. Přispívají totiž i k lepšímu držení těla, uleví od bolesti kolen, kyčlí, zad, hlavy, nohou a pomohou a u žen pomohou i s uvolněním pánevního dna 

Foto

Věnujte proto svým blízkým pod stromeček dárkový voucher, se kterým si mohou po Vánocích v klidu vybrat některý z našich barefootových modelů a kráčet rokem 2023 mnohem lehčeji. Vouchery můžete také opatřit vlastním osobitým věnováním, a máme je jak v tištěné verzi, v dárkové obálce, tak v PDF. V elektronické podobě ho můžete objednat doslova na poslední chvíli, až do 23.12. - do e-mailu vám přijde během pár minut a pak už ho stačí jen vytisknout. 

vanocni-balicek-pro-zdravi-cbd-bohempia

Balíček pro zdraví - pomůže s posílením imunity i nespavostí 

Péče o zdraví a posílení imunity je v dnešní době velmi aktuální. A koho někdy netrápí nachlazení, nespavost, únava, deprese nebo potíže se zažíváním? Ve speciálním vánočním balíčku pro zdraví najdete produkty, které pomohou právě s těmito obtížemi.   

Čeká v něm přírodní hypoalergenní mýdlo s hydratačními a protizánětlivými účinky, které ocení velmi citlivá a problematická pleť. O vnitřní zdraví se pak postarají CBD kapky na podporu imunity, které pomohou i se správným fungováním metabolismu, nespavostí, depresemi nebo únavou.  

Balíček pro silné, krásné a zdravé vlasy 

Krásné a zdravé vlasy chce mít každý z nás. Proto si je musíme hýčkat a dopřát jim tu správnou péči s vysoce kvalitními přírodními šampony. Právě dva naše nejoblíbenější najdete v našem dárkovém vánočním balíčku pro zdravé vlasy - šampon s heřmánkem a konopným olejem pro suché vlasy, který jim spolehlivě vrátí lesk a sílu, zmírní podráždění, zarudnutí i svědění citlivé pokožky hlavy. A konopný šampon pro namáhané a poničené vlasy s velmi citlivou vlasovou pokožkou.  

vanocni-balicek-pro-krasne-vlasy-bohempia

Kosmetický balíček pro velmi citlivou pleť 

Tento balíček ocení především ti, které trápí velmi citlivá a problematická pleť trpící například vysušováním, zarudnutím, ekzémy nebo lupénkou. Do balíčku jsme proto připravili tuhý šampon a mýdlo s vysoce účinnými přírodními látkami, které mají skvělé hydratační, protizánětlivé a hypoalergenní účinky, díky kterým bude pleť i vlasy opět doslova zářit zdravím.  

vanocni-balicek-konopne-uterky

Užitečný a udržitelný balíček pro každou domácnost 

Konopné kuchyňské utěrky jsou nejen praktickým pomocníkem, ale i krásným a stylovým doplňkem v každé moderní kuchyni. Jsou vysoce savé, antimikrobiální, nezapáchají, opravdu dlouho vydrží a jsou vhodné i pro balení a uložení pečiva. Proto jsme pro vás připravili hned dva vánoční balíčky s konopnými utěrkami. V jednom na vás čekají hned 3 utěrky a tuhé mýdlo, a v tom druhém 2 + 1 konopná utěrka zdarma.   

vanocni-darek-prirodni-svicky-konpne

Přírodní svíčky pro chvíle pohody 

S darováním 100% přírodní svíčky nikdy nešlápnete vedle, tak ji přibalte pod stromeček taky. V naší nabídce najdete hned 4 skvělé varianty: